Sljedećeg tjedna “Večera za 5 na selu” u Sisačko-moslavačkoj županiji

Za koga vi navijate?

Večera za 5 na selu/RTL

U novom tjednu “Večere za 5 na selu” boje Sisačko-moslavačke županije brane upravna referentica Dragana, obrtnik Mario, ekonomistica Ana-Marija, kuharica Julijana i umirovljenica Radmila, piše RTL.

Večera za 5 na selu/RTL

Dragana Krnjarević je 45-godišnja upravna referentica na sudu, dolazi iz Siska, no svoju će večeru pripremati u roditeljskoj kući u Gornjem Komarevu. Za sebe kaže da mirna, odmjerena, ljubazna i odgovorna, a u slobodno vrijeme, osim kuhanja raznih delicija, najradije se vozi biciklom, obožava šetnje, ide na plivanje, igra tenis, radi u vrtu te pjeva u folklornom ansamblu Ivan Goran Kovačić. U “Večeru za 5 na selu” prijavila se zato što voli kuhati i ugošćavati ljude u domaćoj toploj atmosferi, preferira domaću kuhinju, smatra kako nema mana u kuhanju zato što uvijek hvale njezina jela.

Večera za 5 na selu/RTL

Iz mjesta Moščenica dolazi 39-godišnji Mario Šajteri koji je po zanimanju stolar, radi u održavanju zelenila i ima svoju pečenjaru u Sisku. Za sebe kaže da je dobra, vesela i društvena osoba – veliki ljubitelj tradicionalne kuhinje i seoskih fešti na kojima nerijetko pjeva te peče odojke i janjce. Redoviti je sudionik seoskih kulinarskih natjecanja na kojima voli pokazati svoje vještine, a u emisiju “Večera za 5 na selu” prijavio se kako bi promovirao domaće kobasice koje pravi, ali i zbog dobrog društva, zabave i novog iskustva.

Večera za 5 na selu/RTL

Ana-Marija Apolović dolazi iz Siska, ima 29 godina i radi kao ekonom u vrtiću, a s obzirom na to da je majka četvero djece, osim povremenog rolanja, čitanja i rješavanja križaljki ima malo vremena za ostale hobije. Za sebe kaže da je vrijedna, uporna, pouzdana i voli pomagati, a u “Večeru za 5 na selu” prijavila se zbog novog iskustva, a i želi vidjeti kako sve to zapravo izgleda. Najviše voli kontinentalnu kuhinju, svi hvale njezina jela, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što se ne drži recepata i zaprlja puno posuđa prilikom pripremanja jela.

Večera za 5 na selu/RTL

Iz Petrinje dolazi 55-godišnja Janja Slijepčević zvana Janja koja zbog oštećenja kuće od potresa neće kuhati u svom domu, nego kod prijatelja u Glini. Janja je po zanimanju kuharica, za sebe kaže da je pozitivna, snalažljiva, britka osoba koja voli zbijati šale na svoj račun. U “Večeru za 5 na selu” prijavila se zbog zabave i ljubavi prema hrani, jako voli starine, a osim kuhanja, u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i pisanjem pjesama. Bila je kandidatkinja kod Zorana Stričevića u 13. sezoni dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”.

Večera za 5 na selu/RTL

Umirovljenica Radmila Galović dolazi iz Siska, ima 73 godine i po zanimanju je ugostiteljica, a gledateljima je poznata iz 13. sezone emisije “Ljubav je na selu”, gdje je bila kandidatkinja kod farmera Marijana Ceravca. Za sebe kaže da je pozitivna, draga, iskrena i šaljiva žena, a osim kuhanja, voli ples i pjevanje. Preferira bosansku kuhinju, ali spravlja raznovrsna jela te smatra da u kuhanju nema mane. Radmila trenutačno uživa u zasluženoj u zasluženoj mirovini, često putuje, sadi cvijeće te želi nova poznanstva i iskustva pred kamerama, što je jedan od razloga prijave u “Večeru za 5 na selu”.