Jelena Rozga zapalila Pješačku zonu u Sisku

Izvrsna atmosfera vladala je sinoć u Pješačkoj zoni u Sisku.

Naime, pred više tisuća građana i gostiju te povodom nadolazećeg Dana Sisačko-moslavačke županije, koncert je održala poznata domaća estradna zvijezda Jelena Rozga. Pjevačica je zagrijala ionako već toplu večer, a njezinom koncertu nazočili su i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić te njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak.

– Svake godine žitelje Sisačko-moslavačke županije želimo počastiti i čestitati im Dan županije, zaželjeti puno sreće i svakog dobra. Ove godine organizirali smo koncert Jelene Rozge, a vjerujem da će se Siščani, ali i svi dragi i uvaženi gosti, razveseliti i na trenutak zaboraviti svakodnevne poteškoće i brige, poručio je uoči koncerta župan Žinić.

Dan Sisačko-moslavačke županije obilježava se sutra, 11. lipnja. Svečanost započinje tradicionalnim polaganjem vijenaca na groblju Viktorovac, a nastavlja županijskom sjednicom u Domu INA Rafinerije na kojoj se očekuje dolazak predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i premijera Andreja Plenković u društvu ministara.

Događanja
Grad
Hrvatska
Show
Sisačko-moslavačka županija
Sisak