Ivan Temšić novi MasterChef, pobjedu posvetio mami

S Ivanom se u finalu borila Gorana Milaković
Snimka-zaslona-2021-12-31-100047Dnevnik.hr

Ivan Temšić pobijedio je u natjecateljsko-kulinarskom showu MasterChef. Pobjedom je osim zavidne titule osvojio i novčanu nagradu od 200.000 kuna.

S Ivanom se u finalu borila Gorana Milaković, a njihova jela ocjenjivali su Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić.

-Nisam još svjestan situacije. Ovo najviše posvećujem mami. Pokazao sam da mogu, ali ovo je kruna mog uspjeha i truda. Ovo će stajati mami iznad bračnog kreveta, kad se probudi da bude ponosna na svog sina- rekao je Ivan.

U velikom finalu dvojac je još jednom kuhao, a zadatak im je bio napraviti degustacijski meni od pet sljedova. U finalnoj emisiji Ivan i Gorana za spremanje jela imali su na raspolaganju dva sata. Nakon što su pred žiri donijeli hladno predjelo, 15 minuta nakon toga morali su donijeti juhu. Za svaki sljedeći slijed jela imali su 20 minuta te su za desert imali dodatnih 15 minuta- piše Index.hr.

Pobjeda je pripala onome tko je imao najveći zbroj ukupnih ocjena na kraju zadnje emisije.
U trećem slijedu zbroj je bio jednak, no Gorana je izgubila u četvrtom slijedu kada je za glavno jelo dobila 21, a Ivan 24 boda. Ivan je prestigao Goranu i bodovima za desert. Gorana je naposljetku imala 114 bodova, a Ivan 120.

Svečanost događaja upotpunili su i bivši kandidati MasterChefa koji su ispadali tijekom emisija te su za kraj Ivana i Goranu došli podržati.

Aktualno
Hrvatska
Show