Ivan iz Gušća otvorio “Večeru za 5 na selu” u Sisku i okolici

Svojim jelovnikom zaradio je 38 bodova te visoko postavio ljestvicu
22b086f6965460dc635dad57e63e5821Večera za 5 na selu/RTL

U ponedjeljak navečer u “Večeri za 5 na selu” kuhao je Ivan Detković čiji su domaći specijaliteti okusom zadovoljili goste pa su bili vrlo velikodušni prilikom ocjenjivanja, piše RTL.

Prvi domaćin u Sisku i okolici bio je 29-godišnji Ivan koji je opušteno dočekao goste te je među njima prepoznao svog prijatelja te kuma Dalibora, ali i poznatog glazbenika Miroslava Dimića. Zanimljivo je i to da su Dalibor i Sandra zajedno išli u srednju školu pa je ekipa zaključila kako je pred njima jedan zabavan tjedan. Nakon aperitiva domaćin je poslužio predjelo za koje je gostima ponudio popečke od povrća s domaćim sirom, šunkom i kobasicom.

Večera za 5 na selu/RTL

– Volim sve domaće delicije koje se mogu staviti na stol, komentirala je Slavica dok je Dalibor pohvalio: – Nema greške, kume, svaka čast! A jednako je mislio i Miro kojeg je domaćin osvojio već na prvom slijedu: – Ja jesam gurman , a opravdao je sva moja očekivanja!

Za glavno jelo domaćin je napravio pečenu patku s povrćem i mlincima, a kum je prigovorio da su mu mlinci premasni, no ostalima su se svidjeli. – Meni su mlinci bili ekstra, nisu bili ni presuhi, a ni premasni, savršeni!, komentirala je Sandra dok je Slavica pohvalila: – Patka je bila sočna, dobro pečena i meni je bilo super.

Večera za 5 na selu/RTL

Niz dobrih komentara nastavio se i za desertom kad je Ivan poslužio domaću orehnjaču i makovnjaču. – Desert po mom ukusu, jedna zaokružena priča, priznao je Miro, a večera je završila u veselom tonu uz tamburaše, pjesmu i ples.

– Za kuma čista desetka, sve je bilo savršeno, kazao je Dalibor, a domaćinu je desetku dala i Sandra. Slavica i Miro ostavili su malo prostora za nadolazeće večere pa su Ivanu dali ocjenu 9: – Sve je bilo fantastično i nadam se da će svi kandidati biti na ovoj razini, zaključio je glazbenik. Tako je domaćin Ivan ukupno zaradio 38 bodova te visoko postavio ljestvicu.

Grad
Hrvatska
Show
Sisačko-moslavačka županija
Sisak