CRNO-BIJELI SVIJET IDE DALJE: Uskoro snimanje četvrte sezone

Snimanje četvrte sezone trebalo bi započeti sredinom lipnja, a nove zgode Kipe, Žungula, Žaca i ostalih popularnih likova na tv bi se mogle pojaviti krajem studenoga ili početkom prosinca

Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Da je “Crno-bijeli svijet” definitivno jedna od najpopularnijih domaćih serija uopće dovoljno govori i činjenica da su jednako gledane i same reprize, a ono što se brojni obožavatelji pitaju već mjesecima je – hoće li i kada biti četvrte sezone.

Premda je treća sezona trebala biti i posljednja, uz vjernu publiku i čitava ekipa serije koja evocira život ‘80-ih godina u tadašnjoj Jugoslaviji navijala je za nastavak. Nakon mjeseci pregovora s HRT-om, producent Ivan Maloča iz Interfilma potvrdio je za Jutarnji list kako snimanje 12 epizoda četvrte sezone kreće već početkom, odnosno najkasnije sredinom lipnja, naravno uz sve propisane mjere u tom trenutku.

Scenarij je već odavno gotov, a scenarist i redatelj Goran Kulenović u nizu detalja upoznao nas je s dogodovštinama glavnih junaka, ali i podsjetio na neke zaboravljene trenutke koji su obilježili 1985. i 1986. godinu, poput serije “Dinastija”, otvaranja videoteka, priprema za Univerzijadu, raznih događaja vezanih uz kultni Radio 101, pa i eksploziju Černobila.

Uz to, neće manjkati ni poznatih faca toga doba, poput mladog Nene Belana, Marine Perazić, Arijane Čuline, pa i Dražena Petrovića.

– I dalje čekamo službeni dogovor s HRT-om, no moram planirati i bez toga pa najkasnije sredinom lipnja kreće snimanje “Crno-bijelog svijeta”, a prve epizode bi se već krajem studenog ili u prosincu trebale naći na programu. Na snimanju četvrte sezone kao redatelji i scenaristi rade i Igor Mirković i Goran Kulenović, pa ćemo raditi puno brže. Jedan će raditi sedam, drugi pet epizoda – otkrio je Ivan Maloča za Jutarnji list.