Ana-Marija iz Siska nije uspjela zadovoljiti zahtjevne protukandidate. Svoju “Večeru za 5 na selu” završila s tek 25 bodova

Za goste je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dorisina noćna mora, glavnog jela Dado voli papati i deserta Proljetna kraljica

Večera za 5 na selu/RTL

Jučerašnja domaćica u “Večeri za 5 na selu” bila je ekonomistica Ana-Marija, a za svoje je goste pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dorisina noćna mora, glavnog jela Dado voli papati i deserta Proljetna kraljica, piše RTL.

Na večeri se dosta prigovaralo – počelo je već na predjelu, nastavilo se na glavnom jelu, koje je svima bilo preobilno i nikome se nisu svidjele sve komponente na tanjuru, a desert je većini bio previše sladak tako da je Ana-Marija osvojila tek 25 bodova i trenutačno je na posljednjem mjestu.

Večera za 5 na selu/RTL

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, a za Radu je pripremila sok. „Dva dana nisam dobila ništa na dolasku i Ana-Marija me ugodno iznenadila“, rekla je. Ostali su pili rakije od meda, kruške i višnje. „Bio mi je dobar aperitiv, probao sam krušku viljamovku i bila je odlična“, rekao je Mario, a Dragani se svidio višnjevac.

Ana-Marija je za predjelo poslužila hladnu salatu sa šunkom, povrćem i tjesteninom u svježoj rajčici. „Nije mi se to svidjelo, nije mi lijepog izgledalo“, komentirala je Dragana, kojoj se nije svidio ni okus. „Nisam baš ljubitelj rajčice i salate“, rekao je Mario, a Radu je zbunila i peteljkica. „Okus mi je dosta pobijao kukuruz – preuzeo je sve arome“, dodala je Janja i zaključila da joj je bilo previše žestoko.

Večera za 5 na selu/RTL

Za glavno jelo domaćica je poslužila pečenu teletinu, umak od gljiva i krumpir. Janji se nije svidjelo kako je dekorirano, baš kao ni Radi. „Restani krumpir bio je preslan i dosta pikantan, teletina nije bila očišćena od žilica, punjenje je bilo previše žestoko, a u umaku od gljiva bilo je previše gljiva“, nastavila je Janja s kritikama, a Dragana dodala: „Najbolji mi je bio umak s gljivama, on mi je bio ukusan, dobro začinjen, dok mi je krumpir bio previše začinjen, preslan, a teletina je bila dosta žilava.“ Mario je rekao kako je i njemu krumpir bio slaniji, ali sve u svemu, bilo mu je dobro i fino.

Večera za 5 na selu/RTL

Ana-Marija je kraj poslužila desert u čaši s jagodama i kremom. „Na prvu mi je izgledao lijepo, ali kad sam ga probao, bio mi je malo presladak“, rekao je Mario, s njim se složila i Dragana kojoj je i prhko tijesto bilo tvrdo. Janji se svidio desert, baš kao i Radi. „Okus je bio super, nije bilo preslatko, baš je bilo lagano“, zaključila je Rada. Ubrzo su svi zapjevali jer je Ana-Marija u goste pozvala klavijaturista.

Večera za 5 na selu/RTL

Mario je dao ocjenu devet jer mu je desert bio malo previše sladak, Radmila je dala šesticu zato što je meso bilo žilavo, od bešteka je nedostajao nož i čaše su bile flekave, Dragana je također dala šest zato što joj nisu bili dobri desert, glavno jelo, beštek i čaše nisu bile pravilno složene te dovoljno čiste dok je Janja ocjenu četiri zato što joj je cijele večere bila dobra samo muzika i desert.