Kino u Kutini gotovo do 10. siječnja

Tog će se vikenda u kinu pustiti čak 6 naslova: Ratovi zvijezda, Frozen, Jumanji, Tuga i slava, Špijunaža i kamuflaže te Frka

U uredu kutinskog gradonačelnika održan je radni sastanak na temu nastavka radova u Pučkom otvorenom učilištu. Uz gradonačelnika Zlatka Babića, sastanku su nazočili ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Jasminka Molnar, pročelnik društvenih djelatnosti Željko Tomičić, pročelnik za financije Ivan Crnac i nadzorni inženjer Veljko Adamović.

Naime, nakon obnove kluba Arcus i kino dvorane u tijeku je rekonstrukcija električnih instalacija, klimatizacije, grijanja i sustava vatrodojave.

– Krenuli smo s obnovom sanitarnog čvora, zamjenom krovišta, ugradnjom lifta za invalide, a nakon promjene elektroinstalacija u klubu Arcus, sada mijenjamo elektroinstalacije i na ostatku zgrade, točnije u kino dvorani. Radovi su vrijednosti 1,2 milijuna kuna, od toga Ministarstvo kulture izdvaja 500 tisuća, a mi iz vlastitih sredstava 700 tisuća, istaknuo je gradonačelnik.

Radove je komentirala i ravnateljica POU-a Jasminka Molnar:

– Vrlo smo zadovoljni jer se u ovoj godini između ostalog krenulo i s vrlo kompleksnom sanacijom elektroinstalacija, klimatizacije, grijanja, instalacijom vatrodojave i završnim obrtničkim radovima u zgradi kina. Izmijenit ćemo i dotrajala vrata na kinu, u predvorju i maloj dvorani, uvest ćemo novi način prodaje ulaznica, obnoviti inventar, dovršiti obnovu dijela Arcusa s kuhinjom, stvorit ćemo još dodatnog skladišnog prostora unutar objekta, uredit ćemo vanjski dio pročelja ispod bolti, uvesti video nadzor unutar i van objekta, stvoriti novi vizualni identitet Učilišta s novim logom i pripadajućim promo materijalima.

Završetak radova predviđen je 10. siječnja, a tog će se vikenda u kinu pustiti čak 6 naslova: Ratovi zvijezda, Frozen, Jumanji, Tuga i slava, Špijunaža i kamuflaže te Frka.

Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija
Zanimljivosti