Započeli radovi na povezivanju Zvonimirove ulice sa sisačkom Komunalnom zonom

Završetkom radova građanima će biti pristupačnije reciklažno dvorište, ali i prva gradska sportska dvorana koja se gradi u neposrednoj blizini
komunalna zona sisak

Započeli su radovi na nosivom sloju asfalta u jednom dijelu prometnice koja će povezati Zvonimirovu ulicu s Komunalnom zonom čime će se povećati atraktivnost spomenute, ali i poboljšati kvaliteta prometne povezanosti. Do kraja 2020. ondje će, također biti postavljena i javna rasvjeta, a na drugom dijelu prometnice radovi se nastavljaju početkom sljedeće godine.

Naime, prometnica se gradi u sklopu projekta “Unaprjeđenje komunalne infrastrukture poslovne zone ‘Komunalna zona'” koji je sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 4,2 milijuna kuna, od čega je Grad Sisak dobio 2,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Završetkom radova građanima će biti pristupačnije reciklažno dvorište, ali i prva gradska sportska dvorana koja se gradi u neposrednoj blizini. Također, uz Zvonimirovu ulicu sljedeće godine počinje gradnja “park&ride” parkirališta na kojem će putnici moći ostaviti svoje vozilo te dalje koristiti uslugu javnog prijevoza.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak