Županija sufinancirala sanaciju krovišta na Srednjoj školi Novska

Uz Sisačko-moslavačku županiju, koja je osigurala sredstva u iznosu oko 1,1 milijun kuna, projekt je sufinanciran i od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sa 600.000,00 kuna
IMG_8483

Ovaj tjedan završena je sanacija krovišta na Srednjoj školi Novska čija je vrijednost radova iznosila 1,7 milijuna kuna. Uz Sisačko-moslavačku županiju, koja je osigurala sredstva u iznosu oko 1,1 milijun kuna, projekt je sufinanciran i od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sa 600.000,00 kuna.

-Iako je fokus Sisačko-moslavačke županije na obnovi škola koje su stradale u potresu, nismo zaboravili ni ovaj dio naše županije gdje pratimo potrebe škola i ulažemo sredstva kako bismo poboljšali uvjete. Na ovoj školi krov je prokišnjavao zbog dotrajalosti, krajem prošle godine počeli su radovi na sanaciji krova koji su završeni ovaj tjedan-izjavio je nakon obilaska radova zamjenik župana Mihael Jurić, istaknuvši kako je Sisačko-moslavačka županija ponosna na ovu školu čiji učenici ostvaruju jako dobre rezultate prilikom upisa na fakultete.

Ravnateljica Srednje škole Novska Nikolina Fijačko Filipović zahvalila je osnivaču Sisačko-moslavačkoj županiji koja je, unatoč obnovi škola nakon potresa, prepoznala potrebe i ove škole te sufinancirala radove na krovištu koji je oštećen još za vrijeme Domovinskog rata.

Grad
Hrvatska
Novska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija