Zlatko Kiš svečanim bacanjem kugle otvorio novoobnovljenu kuglačku dvoranu u Kutini

Športski centar Kutina dobio je potpuno obnovljenu kuglačku dvoranu. Riječ je o projektu vrijednom milijun kuna, koji je nastavak investicijskoj ciklusa u Športski centar. Nova kuglana ima šest staza, kao i najsuvremeniju opremu koja zadovoljava sve natjecateljske standarde, dok su radovi, također obuhvatili rekonstrukciju stolarije i prostora za gledatelje.

Dvoranu je blagoslovio kutinski župnik Mato Draganović, a prvim bacanjem kugle svečano ju je otvorio najstariji kuglač Zlatko Kiš. Događanju je nazočio i gradonačelnik Zlatko Babić koji je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo aktivnostima koje se odnose na poboljšanje sportskih uvjeta u gradu, kao i da je dovršenom rekonstrukcijom kuglana u potpunosti pripremljena za održavanje svih natjecanja na državnoj i regionalnoj razini, ali i za rad i treninge kuglačkih klubova kako bi u budućnosti postizali još bolje rezultate.

Nakon svečanog otvorenja odigran je prijateljski susret između kutinskih kuglača nasuprot ženske reprezentacije Hrvatske, dok su u narednim danima kuglački klubovi Kutina i Ciglenica ondje organizirali drugi Božićni turnir u kuglanju narodnim načinom, kojeg je osvojila ekipa Slavonac 2 iz Lipovljana.