Zaprimaju se projektni prijedlozi za izradu Lokalne razvojne strategije LAG Moslavine

Osim potpora za poljoprivrednike i javnu infrastrukturu bit će predviđene intervencije za turistički sektor, a jači naglasak posvetit će se i potporama za civilnu interesnu skupinu
popovačaNikola Čutuk/PIXSELL

LAG Moslavina u fazi je izrade Lokalne razvojne strategije za novo programsko razdoblje 2023. – 2027., a kako bi što kvalitetnije definirali ciljeve i potrebe na terenu i prema tomu kreirali buduće natječaje, objavljen je javni poziv za dostavu projektnih prijedloga.

Pozivaju sve zainteresirane tvrtke, obrte, poljoprivredna gospodarstva, zadruge, jedinice lokalne samouprave, javne ustanove i institucije, građane i udruge/organizacije civilnog društva, vjerske zajednice koje se bave humanitarnim radom i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo da popune i dostave obrasce projektnih prijedloga i tako sudjeluju u izradi Lokalne razvojne strategije.

U idućem programskom razdoblju, osim potpora za poljoprivrednike i javnu infrastrukturu bit će predviđene intervencije za turistički sektor, a jači naglasak posvetit će se i potporama za civilnu interesnu skupinu.

Također, održat će se radionice i sastanci vezani uz izradu nove Lokalne razvojne strategije, a više informacija o datumima i mjestima održavanja istih bit će objavljene na mrežnim i Facebook stranicama LAG Moslavine, kao i na stranicama gradova i općina.

Inače, područje LAG Moslavine administrativno je podijeljeno u tri županije: Sisačko-moslavačku (gradovi Kutina i Popovača, općine Lipovljani i Velika Ludina), Zagrebačku (grad Ivanić-Grad te općine Kloštar Ivanić, Dubrava i Križ) i Bjelovarsko-bilogorsku županiju (gradovi Garešnica i Čazma, općine Velika Trnovitica i Hercegovac).

Prijava projektnih prijedloga dostavlja se isključivo putem OBRASCA ZA PRIJAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA. Obrazac se dostavlja elektronskim putem, na adrese [email protected] i [email protected].

Grad
Hrvatska
Kutina
Lipovljani
Općina
Ostalo
Popovača
Sisačko-moslavačka županija
Velika Ludina