Za djecu iz Sisačko-moslavačke županije započelo ljetovanje u odmaralištu zaprešićkog Crvenog križa

Do realizacije ove akcije je došlo na inicijativu Društva Crvenog križa Zagrebačke županije, a Zagrebačka županija je donirala 35 tisuća kuna što je dostatno za ljetovanje tridesetero djece
ljetovanje

Kako bi djeca s potresom pogođenog područja Dvora, Gline, Hrvatske Kostajnice, Petrinje i Siska imala što bezbrižnije djetinjstvo i lijepe morske uspomene, za njih je organizirano besplatno jednotjedno ljetovanje u odmaralištu Crvenog križa Zaprešić u Selcu.

Do realizacije ove akcije je došlo na inicijativu Društva Crvenog križa Zagrebačke županije, a Zagrebačka županija je donirala 35 tisuća kuna što je dostatno za ljetovanje tridesetero djece.

– Želja nam je bila omogućiti djeci da u društvu svojih vršnjaka lakše prebrode stres izazvan potresom, pokazati im da nisu zaboravljeni, omogućiti im sklapanje novih prijateljstava te ih naučiti dijeliti iskustva u dobrim i lošim situacijama, rekla je Darinka Sopta, ravnateljica Društva Crvenog križa Zagrebačke županije.

Djeca će boraviti u odmaralištu od 18. do 25. srpnja, a osim sunca, mora i kupanja očekuje ih bogat edukativni program s radionicama te jednodnevni izleti na Krk.

Hrvatska
Ostalo
Regija
Sisačko-moslavačka županija