Više od 80 izlagača predstavit će svoja idejna rješenja na ovogodišnjem InDizajnu

U Areni Zagreb započelo je četvrto izdanje popularnog InDizajna – Festivala modernog doma. Riječ je o sajmu posvećenom interijerima i uređenju doma, nastalom u organizaciji Mirjana Mikulec Interijera i RTL-a.

Za potrebe Festivala osigurano je 5 tisuća četvornih metara izložbenog prostora, dok će se tijekom četiri dana održavanja, publici predstaviti više od 80 izlagača s područja interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata, koji su pripremili brojne festivalske popuste te nagradnu igru s pozamašnim nagradnim fondom.

Za posjetitelje je i ove godine pripremljen Bazar, gdje se mogu upoznati s radovima hrvatskih kreativaca i produkt dizajnera, kao i pregršt zanimljivih radionica, korisnih predavanja i panela kako bi pronašli inspirativna rješenja za uređenje svog doma poput gotovog namještaja i onog po mjeri, dizajnerskih komada, raskošnih dekoracija, detalja i još mnogo toga. Organizatori su mislili i na one najmlađe te ih ponovno u Dječjem kutku očekuje bogat i zabavan program.

Festival traje do nedjelje, a svi ga zainteresirani mogu obići u razdoblju od 10 do 20 sati, dok se više informacija može pronaći na poveznici.

Aktualno
Hrvatska