VIDEO: U Laubi otvoreno ovogodišnje izdanje Zagreb Film Festivala

Projekcijom francuskog filma “Alice i gradonačelnik” u Laubi je otvoreno ovogodišnje izdanje najvećeg međunarodnog filmskog festivala u Hrvatskoj. U do sada najdužem formatu, 17. Zagreb Film Festival u narednih će jedanaest dana predstaviti više od sto najboljih naslova nezavisne domaće i inozemne filmske produkcije, ali i ponuditi pregršt zanimljivih prezentacija, predavanja, druženja i ponajviše, dobre zabave.

Ovogodišnji festival, također obuhvaća žanrovski raznovrstan program te će se na repertoaru naći drame, komedije, akcijski filmovi, horori i još mnogo toga, koje se do 17. studenoga mogu pogledati na lokacijama kino Tuškanac, dvorani KIC, Muzeju suvremene umjetnosti, Narodnom sveučilištu Dubrava, Kulturnom centru Travno, Hrvatskom glazbenom zavodu, F22 – Novoj akademijskoj sceni i prostorijama HUB385.

Naposljetku, Hrvatska udruga producenata tradicionalno je na otvorenju uručila Nagradu Albert Kapović za izniman doprinos razvoju i promociji domaćeg filma, koja je ove godine pripala voditeljici Odjela za filmsku proizvodnju i komplementarne djelatnosti HAVC-a Jadranki Hrgi.