Velik izbor događanja i ovog vikenda očekuje posjetitelje u Sisku

PXL_210614_8038948Nikola Cutuk/PIXSELL

Sisak će i ove subote postati poprište nekoliko zanimljivih događanja, čime se još jednom pokazao kao grad krojen po mjeri svakog čovjeka.

U sklopu programa “U srcu grada”, Grad Sisak u suradnji s Klubom mladih Skwhat i Turističkom zajednicom grada Siska organizira veliki proljetni buvljak. U razdoblju od 10 do 13 sati svi će zainteresirani moći izložiti svoja blaga na postavljenim štandovima i to u pješačkoj zoni u samom centru grada.

Zaljubljenici u umjetnost moći će pak na sisačkom korzu, na adresi S. S. Kranjčevića 9 uživati u izložbi pod nazivom “Striegl u srcu grada”. Ovog osebujnog hrvatskog umjetnika, posjetitelji će upoznati kroz izložbu fotografija i projekciju dokumentarnog filma o Strieglu u haustoru kuće Striegl. Za one najmlađe, ali i malo veće, pripremljena je bojaonica, gdje će svoje vještine pokazati koristeći posebne predloške – Strieglove radove. Nakon centra, ova nekonvencionalna izložba obići će sve sisačke kvartove te omiljena mjesta druženja i dnevnih susreta Siščana.

Pozivaju se svi građani i gosti, neka svojim dolaskom i podrškom postanu dijelom ovih nezaboravnih manifestacija!

Događanja
Grad
Hrvatska
Kultura
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Zabava