Vatreni u novi ciklus u novim dresovima

Svjetski doprvaci dobivaju svježi izgled

Hrvatska nogometna reprezentacija će u novom ciklusu natjecanja, uključujući i na Europskom prvenstvu, nastupiti u novim dresovima koje je Hrvatski nogometni savez predstavio na svojoj internetskoj stranici.

U novoj kolekciji, na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza. Unutar dresa otisnute su riječi Hrvatska i Vatreni kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak.

-Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati- izjavio je kapetan Luka Modrić.

-Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi, a to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali-dodao je veznjak Real Madrida.

Svjetski doprvaci dobivaju svježi izgled na pričuvnom tamnom dresu koji ima apstraktne crne i sive kvadrate koji se protežu cijelim dresom te se pojavljuju i na čarapama. Grb Saveza, crvena linija i drugi crveni detalji daju tom dresu poseban izgled.

Aktualno
Hrvatska
Sport