Uskoro proširenje parkirališnog prostora i garažnog prostora iza OŠ Popovača

Grad Popovača u potpunosti će snositi troškove radova
oš popovača

U društvu ravnatelja Osnovne škole Popovača Dražena Mlakara, gradonačelnik Josip Mišković obišao je prostor iza objekta škole i Dječjeg vrtića gdje je ukazana potreba za proširenjem parkirališnog kao i garažnog prostora.

Kako je tom prilikom dogovoreno, uz cestovni prilaz postojećem parkiralištu vrtića, izgradit će se dodatnih 100 metara kvadratnih parkirališnog prostora čime će se, pored potreba djelatnika ovih ustanova,  osigurati i lakši pristup dostavnim vozilima, odnosno kamionu za odvoz otpada.

Ovom prilikom dogovoreno je i asfaltiranje platoa te postavljanje montažnih garaža koje će biti smještene od vanjskog zida školske sportske dvorane do postojeće prilazne ceste prema Dječjem vrtiću.

– Riječ je također o prostoru od otprilike 100 metara kvadratnih. Osnovna škola Popovača naime, raspolaže samo jednom manjom garažom, a postavljanjem nove osigurat će se uvjeti za adekvatnu pohranu svih strojeva, vozila i opreme, rekao je Mišković istaknuvši kako će Grad u potpunosti snositi troškove radova.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Popovača
Sisačko-moslavačka županija