Ugostitelj Željko Starčević sugrađanima nudi besplatnu kavu za van

Njegova je namjera barem na nekoliko dana oraspoložiti svoje sugrađane
besplatna kavaGrad Petrinja

Željko Starčević, vlasnik kavane Concord u Nazorovoj ulici koja je također stradala u razornom potresu koji je pogodio grad Petrinju, odlučio je nekoliko dana oraspoložiti sugrađane besplatnom kavom. Istu dijeli svaki dan od 12 do 16 sati na prostoru uz autobusno stajalište u Nazorovoj ulici, simbolično, baš preko puta svog razrušenog kafića.

– Pošto je Stožer dozvolio da kafići mogu raditi kavu za van, improvizirali smo šank i postavili aparat za kavu koju dijelimo našim sugrađanima i svim dobrim ljudima. Tko god želi može popiti kavu kod nas besplatno, rekao je Starčević.

Inicijativu je podržao i gradonačelnik Darinko Dumbović.

– Grad Petrinja želi jednostavno dati poruku da svi moramo imati dodatnu pozitivnu energiju kako bi sakupili u sebi ogromne mehanizme opstanka. Održali smo sastanak s poduzetnicima koji su zainteresirani za najmanje 100 kontejnera na Sajmištu što znači da daju poruku. Grad je ovdje živio s tim poduzetnicima, grad je ovdje imao poduzetnički sadržaj i to sad samo privremeno premještamo na naše Sajmište, poručio je Dumbović.

Događanja
Grad
Hrvatska
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija