U Slunju potpisani ugovori o izgradnji vodoopskrbnih sustava u Topuskom i Jasenovcu

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Slunju potpisani su ugovori o izgradnji vodoopskrbnih sustava na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije ukupne vrijednosti 43,72 milijuna kuna
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Slunju potpisani su ugovori o izgradnji vodoopskrbnih sustava na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

Potpisano je njih sveukupno šest koji obuhvaćaju Slunj, Cetingrad, Topusko, Jasenovac i Generalski Stol. Ukupna vrijednost projekata iznosi 43,72 milijuna kuna bez PDV-a, a Hrvatske vode su u 2020. godini osigurale 14,93 milijuna kuna za izgradnju vodoopskrbnih sustava na navedenim područjima.

Ugovore su potpisali generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković i predstavnici javnih isporučitelja vodnih usluga, a potpisivanju su nazočili ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, župan Karlovačke županije Damir Jelić, župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, gradonačelnik Slunja Jure Katić te ostali predstavnici jedinica lokalne samouprave.

Hrvatska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija