U Sisku krenule prijave štete na osobnim vozilima stradalim u potresu

Odšteta će se isplatiti temeljem ukupnog broja prijava, raspoloživih sredstava i procjene štete, a najviše do vrijednosti vozila srednje klase
sisak potres

Vlasnici osobnih automobila, koji su na dan 29. prosinca 2020. imali prijavljeno prebivalište u Gradu Sisku, a koji su pretrpjeli materijalnu štetu na vozilu koje se nalazilo na javnoj parkirnoj površini Grada Siska uslijed potresa, mogu prijaviti nastalu štetu radi ostvarivanja odštete koju isplaćuje Grad Sisak.

Prijava štete na vozilu podnosi se dostavom OBRASCA ili na privremenoj adresi gradske uprave Grada Siska (Marijana Cvetkovića 8), radnim danom od 8 do 16 sati. Obrasci se, također mogu podnijeti mailom na [email protected], a uz prijavu je potrebno priložiti zapisnik policije o izvršenom očevidu na mjestu gdje je nastala šteta na vozilu.

Nakon prikupljenih prijava šteta Grad Sisak propisat će uvjete i način dodjele novčane pomoći vlasnicima vozila. Odšteta će se isplatiti temeljem ukupnog broja prijava, raspoloživih sredstava i procjene štete, a najviše do vrijednosti vozila srednje klase.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na broj telefona 044/635-522, dok se prijave zaprimaju do 31. ožujka.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija
Sisak