U Sisak stigla pomoć iz BiH. Osim materijala za obnovu, donijeli i 5 000 eura

Donatore iz BiH u Sisku je dočekala ravnateljica Caritasa Kristina Radić te zahvalila na ovoj vrijednoj donaciji koja će odmah biti distribuirana do krajnjih korisnika
pomoćDavor Javorović/PIXSELL

Natovareni rezanom drvenom građom, peletom, opekom za zidanje, setovima klupa i stolova te ogrjevnim drvetom su u Caritasov distributivni centar u potresom pogođeni Sisak stigla četiri šlepera pomoći iz BiH.

Sisačka biskupija priopćila je da je pomoć u zajedničkoj akciji doniralo 18 tvrtki iz Tomislavgrada, Livna, Kupresa, Rame, Glamoča i Jajca.

Donatore iz BiH u Sisku je dočekala ravnateljica Caritasa Kristina Radić te zahvalila na ovoj vrijednoj donaciji koja će odmah biti distribuirana do krajnjih korisnika.

Kako je posvjedočio jedan od organizatora konvoja pomoći Ivan Krstanović, akcija je krenula iz župe sv. Ante Padovanskog u Šuici, a onda su se spontano uključili i brojni drugi dobročinitelji iz susjednih mjesta.

Krstanović je rekao kako je skupljeno i 5 000 eura koji će biti usmjereni na najpotrebitije petrinjske obitelji te da ovo nije kraj pomoći, već će za nekoliko dana doći još tri šlepera drvene građe za krovne konstrukcije i drugog građevinskog materijala.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak