U projektu unaprjeđenja infrastrukture za najmlađe Grad Petrinja ništa ne prepušta slučaju

U sklopu provedbe projekta “Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece” u Maloj vijećnici Grada Petrinje potpisan je Ugovor o obavljanju usluge stručnog nadzora radova na programu gradnje za navedeni projekt.

Spomenuti Ugovor potpisali su gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović i tvrtka SO-RA ING iz Siska te su dogovorene daljnje aktivnosti za što uspješniju realizaciju ovih velikih infrastrukturnih zahvata. Uz koordinacijske sastanke Grada i izvođača radova, u budućnosti će se organizirati i redoviti sastanci s partnerima, odnosno predstavnicima nadležnih Upravnih odjela za društvene djelatnosti, Osnovne škole Mate Lovraka s područnim jedinicama, Dječjeg vrtića Petrinjčica te ostalih, na kojima će se kontinuirano izvještavati o napretku provedbe samog projekta.

Naime, projektom su obuhvaćeni radovi rekonstrukcije Osnovne škole Mate Lovraka uz dogradnju školske sportske dvorane, zatim izgradnja dječjeg igrališta Slatina, kao i svlačionica s pratećim sadržajima te izgradnja dječjeg vrtića Češko selo uz dječje i pomoćno igralište. Ukupna vrijednost radova je preko 40 milijuna kuna, dok je projekt, također sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od oko 35 milijuna kuna.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija