U Popovači se otvara studij Menadžment turizma?

Mišljenja smo da bi mogućnost pohađanja navedenog studijskog smjera ovdje u Popovači bila od velikog značaja za našu djecu, ali i sve zainteresirane polaznike iz okruženja, poručio je gradonačelnik Josip Mišković

Gradonačelnik Josip Mišković održao je u sjedištu Vimal akademije radni sastanak s dekanom Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Igorom Klopotanom i njegovim suradnicima. Teme sastanka bile su mogućnosti suradnje na poticanju širenja visokog obrazovanja te uključivanje Veleučilišta u nove razvojne projekte na ovom području.

– U okviru ovog susreta izražen je prijedlog za izvođenje nastave stručnog studija Menadžment turizma ovdje u Popovači. U tom smislu Grad je spreman pružiti punu podršku kroz osiguranje prostora za održavanje nastave, odnosno stipendiranje zainteresiranih polaznika s područja Grada Popovače, objasnio je Mišković te nadodao:

– S obzirom na brojne potencijale našeg kraja i iznimno važnu ulogu razvoja kontinentalnog turizma, mišljenja smo da bi mogućnost pohađanja navedenog studijskog smjera ovdje u Popovači bila od velikog značaja za našu djecu, ali i sve zainteresirane polaznike iz okruženja.