U Novskoj uspješno proveden projekt Zajedno smo jači

Cilj projekta bio je uključivanje mladih u kreativne procese te otvaranje opremljenog prostora za snimanje i obradu materijala
zajedno smo jači novska

Kroz dvije godine, projekt Zajedno smo jači! uspješno je djelovao kao pokretač kreativnosti u centru Novske.

U sklopu projekta vrijednog 1.899.232,89 kuna, otvoren je i Inkubator društvenih inovacija, studio opremljen suvremenom opremom za snimanje i uređivanje sadržaja, a također su provedene razne edukacije za udruge i mlade.

– Cilj je svakako bio uključivanje mladih u kreativne procese te otvaranje opremljenog prostora za snimanje i obradu materijala. Oba cilja projekt je uspješno postigao, objasnila je na završnoj konferenciji Martina Movrić.

Konferencija je okupila sve partnere na projektu – članove udruga s područja grada, zaposlenike projekta, predstavnike Grada kao partnera te djelatnike Razvojne agencije NORA koji su pružali podršku u njegovoj provedbi.

Zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić čestitao je na postignutim rezultatima, a okupljenima se obratio predsjednik Atletskog kluba Noga Josip Fabijanić koji je dodao kako se veseli sljedećim projektnim poduhvatima.

Događanja
Grad
Hrvatska
Novska
Sisačko-moslavačka županija