U Kutini započela sanacija odvojka Ulice Augusta Augustinčića

Nakon dovršetka ove sanacije, slijede radovi održavanja nerazvrstanih cesta na još šest lokacija koje će provesti tvrtka Slu-kom
Grad Kutina

Započela je sanacija odvojka Ulice Augusta Augustinčića u Kutini, a s obzirom na to da je do sada ondje bio makadamski put, radovi će obuhvatiti postavljanje kamena za podlogu, asfaltiranje te izgradnju bankina i odvodnih kanala.

– U protekle tri godine držali smo se plana obnove naših prometnica, naročito u prigradskim naseljima. Ove godine nas je dočekala korona kriza te smo morali smanjiti izdatke za održavanje cesta, no ipak se nadam kako ćemo moći do kraja godine povećati iznos za održavanje cesta i obnoviti što više metara naših prometnica, poručio je gradonačelnik Zlatko Babić prilikom obilaska radova te napomenuo kako će za održavanje prometnica Grad u aktualnoj godini izdvojiti oko 700 tisuća kuna.

Nakon dovršetka ove sanacije, slijede radovi održavanja nerazvrstanih cesta na još šest lokacija koje će provesti tvrtka Slu-kom, najavio je pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduard Gelešić.

– Radovi sanacije nerazvrstanih cesta na području Grada Kutine u 2020. godini bit će provedeni i u Ulici Eugena Kvaternika, u Vinogradskoj i Zagorskoj ulici u Repušnici, u Stupovači lijevi odvojak od D45, u Ulici Ivana Bonjaja u Ilovi i u Slatinskoj ulici u Kutinskoj Slatini.

Grad
Hrvatska
Kutina
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija