U Kutini odigran 15. Memorijalni turnir “Slavko Bačić”

U Kutini je održan 15. Memorijalni turnir u rukometu “Slavko Bačić” posvećen uspomeni na ovog legendarnog rukometnog trenera.

Turnir je nastao u organizaciji Rukometnog kluba Moslavina, a okupio je preko 200 sudionika iz Hrvatske, Mađarske i BiH s ciljem promocije rukometa među najmlađim uzrastima.

Prvo mjesto na turniru, ujedno i pobjednički pehar osvojili su igrači RK PPD Zagreb, dok ih slijedi RK Kozara iz BiH te GRK Varaždin. Također, medalje i pehari dodijeljeni su i najboljem igraču turnira Slijepčeviću iz RK Kozara, kao i najboljem strijelcu Kempfu za zabijenih 25 golova za RK Moslavinu te najboljem golmanu Bengeriju iz GRK Varaždin.

Naposljetku, predstavnici igrača i trenera RK Moslavina, Dragutin Moslavac i Alen Horvat položili su u društvu delegacije, gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babića, sina Slavka Bačića, Nikole, predsjednika RK Moslavina Mije Šepaka, dopredsjednika HRS-a Borisa Mesarića i člana Gradskog vijeća Ivice Glibe, vijence na posljednjim počivalištima trenera Slavka Bačića i Zdravka Slakopera na kutinskom groblju.

Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija
Sport