U Glini završena sezona klizanja

Klizalište je punih mjesec dana bilo mjesto susreta i druženja
klizalište glina

Proteklog je vikenda u Glini završena sezona klizanja na otvorenom montažnom klizalištu koje je i ove godine osigurala Sisačko-moslavačka županija za svu djecu Banovine. Djeca i svi zainteresirani mogli su još u subotu uživati u besplatnom klizanju koje je i ove zime pobudilo veliki interes djece, ali i odraslih.

Zatvaranju sezone klizanja nazočio je zamjenik župana Mihael Jurić koji je istaknuo kako je klizalište bilo otvoreno punih mjesec dana te je bilo mjesto susreta i druženja najmlađih Glinjana, ali i njihovih roditelja, a neki od njih upravo su na ovom klizalištu prvi put stali na led i naučili klizati.

– Puno mladih svoje slobodno vrijeme provodilo je upravo ovdje pogotovo za vrijeme praznika. Ponosan sam što je Sisačko-moslavačka županija osigurala klizalište u Glini kako bi i maleni Glinjani mogli uživati u klizanju. Bila je ovo hvale vrijedna priča koju smo organizirali u okviru Adventa u Glini kojeg je pripremio Grad Glina, rekao je zamjenik župana Jurić.

Postavljanje i organizaciju klizališta u Glini financirala je Sisačko-moslavačka županija uz potporu sponzora i donatora INA-u i Privrednu banku Zagreb te Zajednicu sportskih udruga i saveza SMŽ.

Događanja
Glina
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija