Tvrtka Vatropromet u Desnom Trebarjevu proslavila 25. rođendan

U Općini Martinska Ves, točnije u mjestu Desno Trebarjevo, proslavljena je 25. obljetnica tvrtke Vatropromet.

Tvrtka Vatropromet osnovana je 1994. godine s ciljem razvoja, uvoza i prodaje vatrogasne i zaštitne opreme te ubrzo postaje vodeća tvrtka u svojoj branši na području Republike Hrvatske. Vatropromet u Hrvatskoj zastupa brojne proizvođače vrhunske vatrogasne i zaštitne opreme poput Texporta, Basa i Dolenca, a visoko je specijalizirana i za opremanje tunela vatrogasnom opremom. Naposljetku, kroz proteklih 25. godina ostvarila je suradnju s preko 6.000 partnera, dok svoje usluge pruža i izvan granica Lijepe naše.

Obljetnica osnutka tvrtke održana je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a svečanosti je nazočio njezin izaslanik, naime počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Franjo Gregurić.

Također, slavlje je organizirano uz supokroviteljstvo župana Sisačko-moslavačke županije Ive Žinića, a ovom je prigodom direktor i osnivač tvrtke Vatropromet, njegovom zamjeniku Romanu Rosavcu uručio zahvalnicu županiji.

– Gotovo sam siguran da nema niti jednog Dobrovoljnog vatrogasnog društva na području Sisačko-moslavačke županije, gdje tvrtka Vatropromet nije ostavila svog traga. Izuzetno smo ponosni što njegujemo dobru suradnju s jednim takvim plemenitim čovjekom, koji je uspio učiniti sve ono što je dobro u nekim današnjim okolnostima, ostvariti jedno takvo vrijedno zajedništvo. S druge strane, vidimo brojnost prisutnih vatrogasaca što je samo dokaz jednog kvalitetnog i plemenitog čovjeka. Nadam se, da će ta suradnja, koja je vrlo dobra, ostati i u budućnosti, istaknuo je zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec.

Događanja
Hrvatska
Martinska Ves
Općina
Sisačko-moslavačka županija