TRŽNICA.hr – Online platforma Ministarstva poljoprivrede koja omogućava kupoprodaju domaćih proizvoda

Online tržnica je pravo mjesto za kreiranje ponude i potražnje poljoprivrednih proizvoda proizvedenih diljem Hrvatske, na malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja na ovaj način dobivaju neprocjenjiv prodajni kanal i mjesto za besplatan plasman i brzu prodaju svojih vrijednih i najčešće kratkotrajnih i kvarljivih proizvoda.

Tržnica.hr je internet platforma Ministarstva poljoprivrede nastala odlukom Vlade Republike Hrvatske, u cilju pomoći hrvatskim poljoprivrednicima u izvanrednim okolnostima nastalima širenjem pandemije COVID-19. Nacionalna internet tržnica omogućit će prodaju domaćih proizvoda s njiva, farmi i ribarica iz cijele Hrvatske.

Putem ove platforme kupci imaju jedinstveni pregled proizvoda koji su dostupni na tržištu, a koje odlikuje domaća proizvodnja te provjerena kvaliteta. Pritom sami biraju što će kupiti i kako će im proizvodi biti dostavljeni, a narudžbe plaćaju pouzećem.

Ministarstvo poljoprivrede poziva sve da se pridružite nacionalnoj internet tržnici Tržnica.hr.

– Jednostavna, brza i besplatna prezentacija proizvoda, brz i direktan kontakt s kupcima, pregled konkurencije i mogućnost kreiranja ponude te promocija u tradicionalnim i digitalnim medijima- razlozi su za dolazak na ovu platformu, za koju je Ministarstvo poljoprivrede osiguralo djelatnike koji će korisnicima pomoći pri registraciji i objavi oglasa.