Toma Bašić i Marin Pongračić stižu na okupljanje reprezentacije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je za akcije u studenome aktivirati petoricu igrača koji su dobili pretpozive
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je za akcije u studenome aktivirati petoricu igrača koji su dobili pretpozive na inicijalnom popisu kandidata za dvoboje s Turskom, Švedskom i Portugalom.

Vratar Lovre Kalinić, veznjak Josip Juranović i napadač Antonio-Mirko Čolak već su sudjelovali u reprezentativnim akcijama, dok će braniču njemačkog Wolfsburga Marinu Pongračiću i veznjaku Bordeauxa Tomi Bašiću to biti prvo okupljanje s A reprezentacijom.

Hrvatski reprezentativci će se u ponedjeljak, 9. studenoga, okupiti u Istanbulu, gdje će dva dana poslije odigrati prijateljsku utakmicu protiv Turske. Tri dana poslije, 14. studenoga Vatreni će gostovati u Solni, gdje će protiv Švedske odigrati ključnu utakmicu za ostanak u elitnom razredu Lige nacija, u kojoj će ovogodišnji nastup zaključiti 17. studenoga, kad će u Splitu ugostiti reprezentaciju Portugala.

Aktualno
Hrvatska
Sport