Sve je spremno za početak sezone kupanja na kutinskim bazenima

Ovogodišnja sezona kupanja na kutinskom gradskom bazenu započinje u subotu od 10 sati prijepodne.

Naime, završeni su pripremni radovi čišćenja, bojanja korita te pripreme sustava za pročišćavanje vode kako bi se danas moglo započeti s punjenjem bazena za nadolazeću sezonu kupanja.

– Vrijedni radnici Športskog centra Kutina kroz cijeli ovaj tjedan rade užurbano na pripremama za početak sezone kupanja. Radno vrijeme bazena do kraja će lipnja biti od 10 do 19 sati, u srpnju od 9 do 20 sati te u kolovozu ponovno od 10 do 19 sati, najavio je direktor Športskog centra Kutina Renato Habek te istaknuo kako od ove godine djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz, dok mladi od 7 do 15 godina plaćaju dnevnu ulaznicu od 15 kn, odnosno 150 kuna ako se odluče za sezonsku kartu.

Također, za odrasle iznad 15 godina dnevna ulaznica iznosi 20 kuna, odnosno 200 kuna za sezonsku kartu, a u ponudi je i obiteljska ulaznica od 500 kuna uz koju cijela obitelj ostvaruje neograničeno kupanje na gradskom bazenu tijekom cijele sezone.

Naposljetku, radove je danas obišao i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za komunalni sustav, građenje i uređenje okoliša Eduarda Galešića te se uvjerio da je sve spremno za početak rada u subotu.

Grad
Hrvatska
Kutina
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija