Sva natjecanja HNS-a završit će do 28. lipnja

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku o odigravanju svih natjecanja u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama Uefe, a koja će završiti do 28. lipnja 2020. godine
DSC_0069

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku o odigravanju svih natjecanja u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama Uefe, a koja će završiti do 28. lipnja.

Temeljem članka 43. i članka 44. st. 6. Statuta i temeljem odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, Izvršni odbor HNS-a donio je sljedeću odluku; odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez bit će u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama UEFE, natjecanja iz točke 1. ove Odluke završit će do 28. lipnja, radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20 te za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe.

Aktualno
Hrvatska
Sport