Sportska se natjecanja prekidaju do 1. travnja

Hrvatski nogometni savez, Hrvatski košarkaški savez i Hrvatski rukometni savez donijeli su odluku o prekidu svih natjecanja do 1. travnja zbog epidemije koronavirusa

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih Hrvatski nogometni savez, Hrvatski košarkaški savez i Hrvatski rukometni savez donijeli su odluku o prekidu svih natjecanja do 1. travnja zbog epidemije koronavirusa.

Za treninge se preporučuje pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Kao i do sada, Savezi će pozorno pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere, imajući u vidu prije svega zdravlje sportaša, gledatelja i svih drugih aktera.

Aktualno
Hrvatska
Sport