Sloga iz Potoka u sedmo desetljeće ulazi igrački posložena

Športski nogometni klub Sloga iz Potoka održao je godišnju Skupštinu na kojoj je predstavljeno izvješće o radu kluba, kao i planovi za tekuću godinu.

-Možemo sa zadovoljstvom istaknuti da smo Klub stabilizirali i uvrstili se na srednji dio tablice. Usprkos snažnoj nadi za boljim rezultatom, na kraju smo ipak zadržali isti nivo s početka sezone završivši na šestom mjestu. Ostaje dojam da se ipak moglo i malo više, no ozračje unutar Kluba bilo je zadovoljavajuće i po prvi put nakon dugo vremena nismo strahovali za sudbinu Kluba, komentirao je predsjednik Darko Dečman.

Klub, kako je istaknuto, u svoju 70. godinu postojanja ulazi igrački posložen te trenutno broji 25 registriranih igrača. Njihovi seniori natječu se u 3. ŽNL Kutina, gdje su početak godine, u konkurenciji od 11 ekipa, dočekali na šestom mjestu, dok su u jesenskom dijelu bili sedmi.

Uz dobar rezultat, predsjednik je na skupštini izrazio zadovoljstvo brigom oko igrališta i klupskih prostorija, kao i realizacijom aktivnosti predviđenih prošlogodišnjim planom rada. Naime, kupljena je nova traktorska kosilica, postavljena nova PVC stolarija, kao i rukohvati na stepenicama svlačionica te je uređen prostor ispod nadstrešnice koji služi za druženje nakon utakmice. Također, NK Sloga nastavio je uspješno surađivati i s ostalim mjesnim udrugama, što se prije svega potvrdilo organizacijom tradicionalne proslave blagdana Velike Gospe.

Kada je riječ o planovima za ovu godinu, među prioritetima se nalazi privlačenje što većeg broja mladih članova te nastavak stvaranja kvalitetnijih prostornih uvjeta kroz uređenje sanitarnih čvorova, prostorije za sastanke i zatvaranje nadstrešnice.

Događanju su nazočili gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik, koji su vodstvu, igračima i trenerima čestitali na uspješnom radu, kao i na visokom jubileju.