Šimunu Filipoviću bronca na Grand Prix BiH 2020.

U Sarajevu je održano natjecanje u kickboxingu koje je okupilo natjecatelje iz 7 zemalja, među njima i borce Kickboxing kluba Kutina

U dvorani Kulturno sportskog centra Ilidža u Sarajevu održan je Grand Prix BiH 2020. u kickboxingu. Natjecanje je okupilo sveukupno 436 natjecatelja iz 7 zemalja i 75 klubova, a među njima i borce Kickboxing kluba Kutina. Kutinjani su ovoga puta nastupili sa smanjenom ekipom te je tako u juniorskom dijelu boje Kluba branio Šimun Filipović i Tara Gačeša u konkurenciji starijih kadeta.

Šimun je ovim borbama otpočeo svoje učvršćivanje u low kicku, prošao je u polufinale pored vrlo jakog protivnika Elmera Mujkića, ali je, nažalost, izgubio od vrlo dobrog Muhameda Cetina s 3:0. S druge strane, Tara se trenutno uhodava u svoju novu disciplinu, pa je posljedično imala određene tehničke probleme s pristupom. Iako je pokazala svoje borbene i tehničke mogućnosti, u četvrt finalu izgubila je od Andele Šiljedić s 2:1.

Kutinjani nakon Sarajeva nemaju vremena za predah, pa će tako još ovoga vikenda za nove medalje konkurirati na HP-u u Đakovu.

Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija
Sport