Sedamnaest novih medalja za karatiste Kondure

Karatisti su na 17. Zagreb Karate Festu osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 brončanih medalja

Karatisti “Kondure” proteklog su vikenda nastupili na turniru 17. Zagreb Karate Fest. U sastavu Bartol Pavković, Bruno Paša, Dora Kerkez, Franko Vujanić Balog, Josip Vuković, Klara Balog, Niko Hobor, Petra Šoštarić i Lea Pavković mladi su borci i ovaj puta ostvarili odlične rezultate te osvojili sveukupno 17 medalja, od kojih su 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 brončanih.

U ekipnim natjecanjima, karatisti su osvojili tri zlatne medalje u kategoriji mlađi učenici kate, mlađe kadetkinje kate i mlađi kadeti kate te drugo mjesto u kategoriji učenice kate.

Pojedinačno, Franko i Josip su u kategoriji kate cicibani službena ušli u finale u kojem je Franko bio uspješniji i osvojio zlatnu medalju, a Josip srebrnu. Nastupili su i u starijoj godišnjoj kategoriji kate mlađi učenici gdje je Josip osvojio brončanu medalju. Nadalje, Bartol je u kategoriji kate mlađi učenici službena osvojio brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji učenici službena osvojio srebrnu medalju.

Dora je u kategoriji kate učenice službena osvojila brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji mlađe kadetkinje osvojila srebrnu medalju. Klara je u kategoriji kate mlađe kadetkinje službena osvojila brončanu medalju, a Niko je u kategoriji kate mlađi kadeti osvojio srebrnu medalju. Bruno je u kategoriji kate mlađi kadeti službena osvojio brončanu medalju te u starijoj godišnjoj kategoriji kate kadeti službena osvojio srebrnu medalju.

Bruno je nastupio i u borbama te je u svojoj godišnjoj kategoriji mlađi kadeti -52 osvojio zlatnu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kadeti -52 osvojio brončanu medalju.

 

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport