Rukometaši Moslavine započeli s pripremama, nova lica Sorić, Turčić, Negran i Malec

Već sutra na rasporedu je prva pripremna utakmica protiv Slatine

RK Moslavina

Nakon uspješno odrađene prošle sezone i ostvarenog cilja – ostanka u Paket24 Premijer ligi, rukometaši Moslavine krenuli su početkom kolovoza s pripremama za novu sezonu u najelitnijem rangu natjecanja.

-U novu sezonu ulazimo bez nekoliko, prvenstveno domaćih igrača, koji su dali veliki doprinos u ostvarenju ciljeva kluba u proteklom razdoblju (Kligl, Mudrinjak, Crnojević, Vučelić, Masnec, Mrkalj). Većina njih se odlučila na inozemni angažman te im se svima, s nadom ponovne suradnje, ovim putem zahvaljujemo na velikom trudu i odricanju te na lijepim trenucima provedenim u klubu. Kako bi se nadomjestio odlazak spomenutih igrača, neosporno je da je klub morao pojačati igrački kadar s kvalitetnim pojačanjima. Sukladno tome, dogovoreni su prelasci četiri igrača – Marin Sorić (RK Zamet), Filip Turčić (RK Dubrava), Bruno Negran (RK Karlovac), Lovro Malec (MRK Ivanić)- izvijestili su iz kluba.

Trenutni igrački kadar tako čine: Lukes, Horvat, Vozab, Mihaljević, Vidoš, Šušnja, Barta, Negran, Sorić, Malec, Turčić, Kajzogaj, Aramić, Slukan, uz perspektivne domaće kadete: Daničić, Leskarac, Čiček, Počekal i Pačarek te nakon oporavka od operativnih zahvata, Kristić i Frdelja.

Pripreme će se većim dijelom odraditi u Kutini, uz korištenje atletske i trim staze, teretane, bazena i dvorane te odigravanja prijateljskih i Kup utakmica. Već sutra na rasporedu je prva pripremna utakmica protiv Slatine, nakon čega 20. kolovoza slijedi nastup na turniru u Osijeku (utakmice protiv Osijeka i Tuzle), 24. kolovoza na rasporedu je Kup utakmica protiv Zaprešića, tri dana kasnije igra se protiv KTC-a, dok je Moslavina domaćin turnira 27. kolovoza, a pripremni ciklus bit će zaključen utakmicom protiv Siska, 2. rujna.