RK Moslavina poslala Varaždin kući bez bodova

34:28 za RK Moslavinu krajnji je rezultat ove izuzetno borbene i zanimljive utakmice
rk moslavina kutinaGrad Kutina

Novom pobjedom na domaćem terenu rukometaši kutinske Moslavine ponovo su razveselili domaće navijače. Nakon Bjelovara i Sesveta, rukometaši Varaždina 1930 kući se vraćaju bez bodova.

34:28 za Moslavinu, krajnji je rezultat ove izuzetno borbene i zanimljive utakmice u kojoj su kutinski rukometaši ponovo pokazali kako se brane boje Kluba i Grada. U to se mogao uvjeriti i izbornik rukometne reprezentacije Hrvatske, Hrvoje Horvat, koji je kao gost prisustvovao utakmici.

Nakon što je na poluvremenu rezultat bio izjednačen, domaći rukometaši su u drugom poluvremenu ubacili u višu brzinu i u svim segmentima igre zasluženo nadigrali izuzetno kvalitetnu ekipu RK Varaždin 1930.

Ime koje zasigurno treba istaknuti kao najboljeg igrača susreta je ono vratara Moslavine,  Mateja Mudrinjaka, koji je bio nepremostiva prepreka za gostujuće igrače i na kraju skupio impresivnih 19 obrana. Na njega se odlično nadovezao Kristić s tri vrlo bitne obrane. Kod strijelaca izdvajamo nezaustavljive Kligla i Vučelića s po 7 zgoditaka, kao i Vidoša sa 6, Mihaljevića s 5, Lukesa s 3, Horvata i Crnojevića s 2 te Šušnju i Slukana s po 1 golom.

Nakon sedam odigranih kola, Moslavina je na četvrtom mjestu grupe B, Paket24 Premijer lige s 8 osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirani RK Zamet. Prvo mjesto drži očekivano Nexe s 14 bodova.

Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija
Sport