Razvojna agencija Nora uspješno poslovanje nastavlja u novim prostorijama

Ovoga je tjedna Razvojna agencija Nora nastavila svoje poslovanje u novim prostorijama. U Potočnoj ulici 25 za njih je interijer osmislila arhitektica Ivona Pucić, a tim je povodom, također Sandro Egredžija izradio namještaj po mjeri, kao i drvenu stolariju tvrtka Marijana Vukelića iz Brestače.

Otvorenju su nazočili brojni poduzetnici i predstavnici tvrtki kojima je Nora u svoje dvije godine djelovanja postala glavni pokretač i promotor kvalitetne poduzetničke infrastrukture, otvaranja novih radnih mjesta te stjegonoša razvoja društvenog i ekonomskog života Grada Novske. Njihovo poslovanje pohvalio je zamjenik ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Davor Huška, a okupljenima se obratio i gradonačelnik Marin Piletić rekavši kako je riječ o jednoj od najboljih razvojnih agencija u zemlji.

Ravnateljica Vida Iličić predstavila je javnosti tim zaposlenika u sastavu Anamarija Kaurin, Danijela Udovčić, Mateja Šimičić, Mara Bagarić Stipić, Domagoj Šejatović, Maja Fabek i Biljana Došlović čijom je zaslugom proveden niz uspješnih projekata, dok je same prostorije blagoslovio novljanski župnik Milan Vidaković.