Radovi na Društvenom domu Banova Jaruga dobro napreduju

Projekt rekonstrukcije Društvenog doma u Banovoj Jarugi uključuje i dogradnju dječjeg vrtića
137505851_1278834689153949_2237302994015324683_n

Gradonačelnik Zlatko Babić u društvu pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo Hrvoja Krmelića i suradnika obišao je radove na Društvenom domu u Banovoj Jarugi. Projekt rekonstrukcije Društvenog doma uključuje i dogradnju dječjeg vrtića.

-Radovi napreduju izuzetno dobro, te se sam kraj radova očekuje u svibnju ove godine. Radovi su se prebacili na uređenje unutrašnjosti te se mogu odvijati bez obzira na vremenske uvjete. Raduje me što će naše prigradsko naselje Banova Jaruga dobiti vrijedan objekt koji će dati izuzetan doprinos na poboljšanju društvenog života u samom naselju- rekao je gradonačelnik Babić.

Svi prostori unutar doma bit će adekvatno opremljeni, a oko predmetnog objekta uredit će se dječje igralište i okoliš. Vrijednost projekta je 10,5 milijuna kuna od čega Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj sufinancira projekt sa 6,3 milijuna kuna, iz proračuna RH izdvojeno je 1,1 milijun, a sam Grad Kutina sufinancira projekt s 3,1 milijuna kuna.

-Ovim projektom uvelike će unaprijediti život u našem prigradskom naselju, kako za udruge s područja naselja, tako i za naše sugrađane- zaključio je Babić.

Grad
Hrvatska
Kutina
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija