Premijer Andrej Plenković svojim potpisom dao podršku Kolindi Grabar-Kitarović

Dok je Kolinda Grabar-Kitarović na zagrebačkom Cvjetnom trgu obilazila štand za prikupljanje potpisa i razgovarala s građanima, potporu joj je za novi mandat na Pantovčaku svojim potpisom dao i premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković s brojnim ministrima i članovima vodstva stranke.

-Sigurni smo da ćemo Kolindu Grabar-Kitarović još pet godina nazivati našom, hrvatskom predsjednicom! – jednoglasna je poruka s Cvjetnog trga.

Predsjednik HDZ-a i Vlade istaknuo je da aktualna predsjednica ima najbolji program i iskustvo te predstavlja, za razliku od konkurenata, ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske.

-Reakcije građana su vrlo pozitivne, odlične. Kolinda Grabar-Kitarović u dobroj je formi, ima najbolji program i iskustvo – za razliku od konkurenata. Na temelju svojih dosadašnjih postignuća, ona predstavlja i ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske. Drago mi je da je predsjednica već jučer, prvog dana, prikupila potrebnih 10 tisuća potpisa. I sami ste vidjeli sjajnu atmosferu tijekom njezina posjeta Zadru. To se nastavilo i ovdje, u središtu Zagreba – zaključio je predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković.