Predstavljen program društveno poticane stanogradnje u Sisku

Prezentaciju je održao Ivan Paić iz Agencije za promet nekretninama, a kako je rekao cijena je glavna prednost POS-ovih stanova u odnosu na klasični bankovni kredit koja će se formirati po zaključenju svih ugovora prije početka gradnje objekta

U sisačkoj gradskoj vijećnici održana je prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje na kojoj su zainteresirani za kupnju stanova po povoljnim uvjetima mogli dobiti sve potrebne informacije.

Prezentaciju je održao Ivan Paić iz Agencije za promet nekretninama, a kako je rekao cijena je glavna prednost POS-ovih stanova u odnosu na klasični bankovni kredit koja će se formirati po zaključenju svih ugovora prije početka gradnje objekta. Maksimalni rok otplate je 30 godina uz prosječnu kamatnu stopu od otprilike 1,8 posto i nisu potrebni jamci.

Gradnja stanova u sklopu Programa POS-a planirana je u Lonjskoj ulici na Zelenom brijegu, pravo na kupnju stana imaju svi kreditno sposobni državljani RH, a prednost imaju oni koji prvi put stječu prvu nekretninu ili nemaju odgovarajuću u svom vlasništvu.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva objavljen je OVDJE, dok se sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 044/510-109 ili slanjem upita na [email protected]