„Praktički gotova“ odluka o prodaji poljoprivrednih proizvoda na tržnicama

Voditelj nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je da je "praktički gotova" odluka o prodavanju poljoprivrednih proizvoda na otvorenim, ali ograđenim tržnicama

Voditelj nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je da je “praktički gotova” odluka o prodavanju poljoprivrednih proizvoda na otvorenim, ali ograđenim tržnicama, najavljujući da će u slučaju linearnog rasta, odnosno ako ne dođe do pogoršanja sa širenjem zaraze, ta odluka vrlo brzo biti donesena i objavljena.

Ministar je još jednom zahvalio svima onima koji se pridržavaju mjera. Također, istaknuo je kako sigurnost na području Hrvatske nije narušena zbog iznimnog angažmana policajaca, čijim je radom izrazio veliko zadovoljstvo.

Naveo je da je porast korupcijskih kaznenih djela 160 posto u odnosu na isto razdoblje lani, a to, naglašava, nisu djela koja se prijavljuju, već otkrivaju policijskim analitičkim radom, dok je pad razbojništva za 12,7 posto, pad teških krađa za 19,7 posto, a otuđenja motornih vozila za 14,4 posto.