POVRATAK ŽELJKA KERUMA: Idem tamo gdje je Škoro

Tko pobijedi, ja sam s njim. Mislim da će HDZ biti pobjednik i da ćemo se mi dogovoriti, poručio je Kerum
HRT

Emisija HRT-a Otvoreno ugostila je sinoć neke od sudionika nadolazećih parlamentarnih izbora. Zvijezda večeri, bio je bivši gradonačelnik Splita i predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum, koji nije ostao dužan nikome od gostiju najavivši u velikom stilu svoj povratak u „ozbiljnu“ politiku.

– Nisam ja ponovno u politici, ja sam u njoj 12 godina. Imamo kontinuitet, HGS je 12 godina prva opcija u Splitu, a druga u županiji. U koaliciji smo s HDZ-om u županiji i u Splitu, na posljednjim lokalnim izborima kao kandidat za gradonačelnika pobijedio sam u prvom krugu, u drugom sam krugu u 19 sati bio pobjednik, ali se dogodilo što neću spominjati, to je prošlost. Razlog izlaska na izbore su moji sugrađani koji me svakodnevno zovu i kažu da je situacija takva, rasula se ta treća liga koja sjedi ovdje, rekao je Kerum te poručio kako će koalirati s pobjednikom.

– Tko pobijedi, ja sam s njim. Mislim da će HDZ biti pobjednik i da ćemo se mi dogovoriti, odgovorio je Kerum.

Otkrio je da njegova stranka izlazi na izbore u pet jedinica i to, kako je rekao, u slavonskoj, zagrebačkoj, splitskoj, šibenskoj i u ‘vanjskoj’, odnosno dijaspori.

– Idem tamo gdje je Škoro, poručio je Kerum.

Aktualno
Hrvatska
Politika