Popovačkim osnovnoškolcima vaučeri za kupnju školskog pribora i nastavnog materijala

Za učenike od prvog do četvrtog razreda iznos sufinanciranja je 300 kuna po djetetu, dok za učenike od petog do osmog razreda ono iznosi 500 kuna po djetetu
škola knjigeDubravka Petrić/PIXSELL

Grad Popovača će sufinancirati udžbenike, dopunska i pomoćna nastavna sredstava i školski pribor učenicima osnovnih škola na ovom području za predstojeću školsku godinu.

Za učenike od prvog do četvrtog razreda iznos sufinanciranja je 300 kuna po djetetu, dok za učenike od petog do osmog razreda ono iznosi 500 kuna po djetetu. Sredstvima će se sufinancirati kupnja udžbenika, dopunskih i pomoćnih školskih sredstava, radnih bilježnica, zbirki zadataka, likovnih mapa, atlasa, kutija za tehnički odgoj, školske torbe i opreme, likovnog i školskog pribora te ostalog pribora i opreme nastavnog karaktera.

Navedenu potporu mogu koristiti roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika koji pohađa osnovnu školu na području Popovače, kao i roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika koji pohađa osnovnu školu na području Kutine, a ima mjesto prebivališta u Popovači. Potonji, također imaju predočenja potvrde o upisu učenika u školu na području Kutine, dokaza o prebivalištu na području Popovače te izjave da od Grada Kutine nisu ostvarili pravo na sufinanciranje udžbenika.

Potvrde o pravu na sufinanciranje, takozvane vaučere, moguće je, uz predočenje osobne iskaznice, preuzeti od ponedjeljka, 18. srpnja, u prostoru knjižare TIP Kutina (Trg grofova Erdödyja 13). Polaznici škola na području Kutine, za vaučere se moraju obratiti u gradsku upravu Grada Popovače.

Događanja
Grad
Hrvatska
Popovača
Sisačko-moslavačka županija