POPOVAČA: Od ponedjeljka se dijele vaučeri za kupovinu školskog pribora

Za učenike od prvog do četvrtog razreda iznos sufinanciranja je 300 kuna po djetetu, dok za učenike od petog do osmog razreda ono iznosi 500 kuna po djetetu
knjiga škola

Temeljem odluke gradonačelnika, Grad Popovača će sufinancirati udžbenike, dopunska i pomoćna nastavna sredstava i školski pribor učenicima osnovnih škola na ovom području za predstojeću školsku godinu.

Za učenike od prvog do četvrtog razreda iznos sufinanciranja je 300 kuna po djetetu, dok za učenike od petog do osmog razreda ono iznosi 500 kuna po djetetu.

Navedenu potporu mogu koristiti roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika koji pohađa osnovnu školu na području Grada Popovače, kao i roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika koji pohađa osnovnu školu na području Grada Kutine, a ima mjesto prebivališta na području Grada Popovače, uz obvezu predočenja potvrde o upisu učenika u školu na području Grada Kutine, dokaza o prebivalištu na području Grada Popovače te izjave da od Grada Kutine nisu ostvarili pravo na sufinanciranje udžbenika.

Potvrde o pravu na sufinanciranje, takozvane vaučere, moguće je, uz predočenje osobne iskaznice, preuzeti od ponedjeljka, 19. srpnja u prostoru knjižara koje posluju u Popovači: TES (Trg grofova Erdödyja 26) ili TIP Kutina d.o.o. (Trg grofova Erdödyja 13). Polaznici škola na području Grada Kutine, za vaučere se trebaju obratiti u Gradsku upravu Grada Popovače.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Popovača
Sisačko-moslavačka županija