Pop rock škola osvojila Brončani suncokret za jedinstven doprinos razvoju ruralnoga turizma

Za svoj izrazito uspješan rad na stvaranju jedinstvene turističke ponude koja je spoj ekološkog, seoskog i gospodarstvenog turizma te glazbe, Međunarodni blues kamp Pop rock škole osvojio je laskavu nagradu Brončani suncokret. Pop rock školi nagrada je uručena od strane Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo” u okviru dodjele Suncokreta ruralnog turizma Hrvatske, kojima se promiču najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti te izvornost, održivost i stvaranje novih proizvoda ruralnoga turizma.

Naime, Pop rock škola i Međunarodni blues kamp nametnuli su se kao svojevrsni kulturni brend gradova i općina u kojima rade, između ostalog u Sisku, Kutini, Popovači i Petrinji, dok su njihovi napori prepoznati na prostoru cijele Republike Hrvatske, Europe i Amerike. Uz animaciju, druženje i usavršavanje mladih glazbenika, jedan od njihov ciljeva je i da se blues kamp Lonjsko polje u budućnosti formira kao centar za glazbenu edukaciju i druženje mladih iz cijeloga svijeta. Za svoje su aktivnosti, također osvojili međunarodnu nagradu u kategoriji “Keeping the blues alive”.

Valja, naposljetku, istaknuti kako Pop rock škola poziva svu zainteresiranu mladež da se upiše u neku od njihovih radionica te to mogu obaviti prijavom na e-mail: [email protected]