POMOĆ LOKALNIM PROIZVOĐAČIMA – U predvorju kina i kazališta prodaja voća i povrća lokalnih proizvođača

Kako bi pomogao lokalnim proizvođačima prodaju domaćeg voća i povrća, Grad Umag najavio je da će od ponedjeljka prodaja biti moguća u predvorju tamošnjeg kina i kazališne dvorane

Kako bi pomogao lokalnim proizvođačima prodaju domaćeg voća i povrća, Grad Umag najavio je da će od ponedjeljka prodaja biti moguća u predvorju tamošnjeg kina i kazališne dvorane.

Naime, kako je zbog epidemije koronavirusa prodaja moguća samo u zatvorenim prostorima i strogo kontroliranim uvjetima, u dogovoru s lokalnim poljoprivrednicima koji su prihvatili taj prijedlog, Grad Umag u nedjelju je najavio da organizira prodaju u holu kino i kazališne dvorane te da će ulaz u prodajni prostor biti strogo kontroliran.

– S radom započinjemo u ponedjeljak, 30. ožujka, radno vrijeme će biti svakog dana osim nedjelje od 8 do 13 sati, a kako bi zadovoljili stroge higijenske uvjete, ulaz u prodajni prostor bit će strogo kontroliran te će u prostoru u isto vrijeme moći biti samo dva kupca, vodeći računa o međusobnom razmaku od najmanje dva metra, izvijestio je umaški gradonačelnik Vili Bassanese dodavši kako će se tako pomoći lokalnim proizvođačima voća i povrća.

– Zajedničkim snagama dokažimo da smo jači, poručio je Bassanese.