Petrinjski Odjel za plućne bolesti traži pomoć za otvaranje poliklinike

Pozivam one koji bi bili zainteresirani za građevinske radove da nam pomognu, dobrodošla bi nam donacija tri, četiri prozora, nekoliko vrata, nešto malo žbukanja i radova na podovima i onda bismo mogli useliti u taj prostor koji je ipak pod krovom, objedinjen i to bi nam uvelike olakšalo, rekla je voditeljica Stjepanović

Emica Elveđi/PIXSELL

Predsjednik petrinjske HVIDR-e Antun Pintar uručio je petrinjskom Odjelu za plućne bolesti pomoć koja je udruzi stigla nakon potresa.

– Mi nismo imali potrebu za dijelom te opreme, bolničkom posteljinom, radnom odjećom koja može dobro doći zdravstvenim djelatnicima i bolničkom osoblju. Donacija je skromna, ali nama je bitno da sve završi tamo gdje je potrebno. Za svaku daljnju pomoć koju možemo pružiti, stojimo na raspolaganju kao udruga, rekao je Antun Pintar.

Voditeljica odjela Gordana Stjepanović zahvalila se na pomoći te pozvala sve koji mogu pomoći u prenamjeni bolničke praonice rublja u prostorije poliklinike.

– To su velike prostorije s vodom, strujom, velikih kapaciteta i taj prostor bismo prenamjenili u prostorije poliklinike gdje bi bila kompletna pulmološka dijagnostika postavljena s aparatima koje očekujemo i od donatora. Pozivam one koji bi bili zainteresirani za građevinske radove da nam pomognu, dobrodošla bi nam donacija tri, četiri prozora, nekoliko vrata, nešto malo žbukanja i radova na podovima i onda bismo mogli useliti u taj prostor koji je ipak pod krovom, objedinjen i to bi nam uvelike olakšalo, rekla je Stjepanović.