“Otvorena” web stranica predsjednika Milanovića

Od jutros je aktivna web stranica novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića predsjednik.hr, trenutačno u “testnoj, prvoj fazi” s obzirom na to da još uvijek nije ekipiran cijeli Ured predsjednika te će stranica biti dodatno nadograđivana.

Uz biografiju novog hrvatskog predsjednika, kojem je danas prvi radni dan, na stranici se mogu vidjeti i biografije bivših predsjednika Republike, dio za komunikaciju s građanima, vijesti i najave te tehničke informacije o Milanovićevom Uredu koje će nadopunjavati kako se Ured bude ekipirao, a očekuje se da će u punom opsegu web stranica “raditi” za tri mjeseca.

Web stranica više je bazirana na foto i video sadržajima, a manje na tekstu, ističu iz Ureda predsjednika, a naglasak je na okrenutosti građanima, odnosno komunikaciji s njima. Službenom web stranicom predsjednika Milanovića, kažu u Uredu, žele pokazati suvremeni pristup webu i web dizajnu.

Stranicu je napravila ekipa mladih domaćih dizajnera koji su, kako ističu iz Ureda, krenuli “iz garaže”, a danas svojim znanjem zarađuju diljem svijeta.